Necid bevestigt sensatie PEC Zwolle: "Ik ben terug"

2 februari 2015, 19:32   Bijgewerkt: 2 februari 2015, 20:00

Voor PEC Zwolle krijgt de winterse transferperiode een bijzonder mooi einde: Tomas Necid keert tóch terug in het IJsseldeltastadion. Diverse media stelden eerder op de avond dat het papierwerk rond de comeback van de Tsjechische goalgetter nog moest worden afgerond, maar de speler in kwestie heeft al duidelijkheid gegeven via Twitter: "Ik ben terug", zei hij, met een foto van hem in een PEC-shirt.

De bekerhouder moest aan het einde van de eerste seizoenshelft afscheid nemen van Necid. PEC Zwolle bleef echter hopen op een terugkeer van de Tsjech, die zich weer bij zijn club CSKA Moskou had gemeld. De Blauwvingers lieten deze hoop echter varen en haalden mede hierdoor AZ-aanvaller Eli Babalj op huurbasis aan boord (met optie tot koop). Nu is echter gebleken dat Necid toch terugkomt.

"Waar rook is, is vuur", bevestigde technisch directeur Gerard Nijkamp al tegenover FOX Sports. De terugkeer van Necid in Zwolle is ronduit verrassend te noemen. Het contract van de Tsjech bij CSKA liep tot komende zomer, waardoor de Russen hem leken te gaan verkopen aan een andere club. Club uit Italië hadden belangstelling voor de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen