Koeman blij met Djuricic: "Hij is technisch en snel"

2 februari 2015, 21:49

De transfer van Filip Djuricic naar Southampton werd op de laatste dag van de winterse transferwindow afgerond. Dit tot vreugde van manager Ronald Koeman, die een groot voorstander was van de komst van de Servische middenvelder. Hij weet wat hij in huis haalt met de oud-speler van sc Heerenveen.

Koeman verwelkomt Djuricic met open armen op St Mary's. "Ik ken hem nog van zijn tijd in Nederland", zegt de Nederlandse trainer over de aanwinst. "Hij heeft daar goede wedstrijden gespeeld, er ontstond toen veel interesse in hem. Hij heeft hier de kans om zichzelf te ontwikkelen, na zijn overstap naar Portugal. Hij is nog jong en past daarom in de filosofie van de club."

De Nederlandse trainer van Southampton raakt maar niet uitgesproken over de kwaliteiten van Djuricic. "Hij is technisch, snel en op meerdere posities op het middenveld inzetbaar. Die multifunctionaliteit is mooi voor ons. Voor hem is het een goede kans, bij Mainz had hij het lastig. Hij is bovendien goede vrienden met Dusan Tadic. Dat maakt het aanpassen voor hem minder moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen