Fortuna verwelkomt NEC'er Mert op amateurbasis

2 februari 2015, 22:17

Fortuna Sittard heeft zich voor het restant van het seizoen verzekerd van de diensten van Muhammed Mert. De middenvelder annex aanvaller voegt zich op amateurbasis bij de selectie van de Jupiler Leage-club. Als hij het goed doet, dan kan hij een contract in de wacht slepen bij de Sittarders. Dat meldt de club op haar digitale thuis.

Mert is een negentienjarige linkspoot, die bekend staat als een technisch begaafde middenvelder. De oud-speler van KRC Genk (onder 23) en NEC komt niet alleen op het middenrif, maar ook op de vleugel en in de spits uit de voeten. Het talent is jeugdinternational van België.

"We hadden behoefte aan een speler met scorend vermogen", legt Fortuna-manager Charly Chudik uit. "Vorig seizoen hadden wij al interesse in deze speler, maar toen bleek hij nog niet haalbaar voor ons. Daarom zijn we erg verheugd dat Muhammed Mert alsnog dit seizoen onze selectie komt versterken".

Mert speelde dit seizoen acht wedstrijden voor NEC. Voor komende vrijdag staat een saillant potje voor hem op het menu. Hij ontmoet dan namelijk de club die hem naar Fortuna laat gaan: NEC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen