PEC hield Babalj op de hoogte van situatie Necid

2 februari 2015, 23:37

Maandagavond werd bekend dat Tomas Necid tegen alle verwachtingen in toch teruggekeerd is bij PEC Zwolle. De huidige nummer vier van de Eredivisie zag de Tsjech aanvankelijk vertrekken en haalde in de tussentijd AZ-aanvaller Eli Babalj aan boord. De komst van Necid is niet bepaald gunstig voor de huurling van de Alkmaarders.

Voor de mensen die denken dat Babalj er bekaaid vanaf komt door de terugkeer van Necid, legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit dat de Australische niet onder valse voorwendselen naar Zwolle gehaald werd. "We hebben Eli eerlijk op de hoogte gehouden van de situatie rondom Tomás. Hij ziet het alleen maar als een uitdaging. Hij denkt veel van Tomás te kunnen leren en wil de concurrentie aangaan. Dat is een goede instelling", zegt Nijkamp tegen Voetbal International.

De technische man van de bekerhouder is zeer verheugd met de onverwachte rentree van Necid, in de eerste seizoenshelft goed voor acht doelpunten. "Daarover hoefden wij natuurlijk niet lang na te denken", stelt hij. De spits was serieus in beeld bij Juventus. "Maar wij hebben begrepen dat het een probleem was dat Tomás op dit moment niet wedstrijdfit is. Hij kampt met een voetkneuzing en heeft drie tot vier weken nodig om weer te kunnen spelen. Die tijd willen wij hem wel geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen