Liverpool kruipt door het oog van de naald in FA Cup

4 februari 2015, 23:13   Bijgewerkt: 5 februari 2015, 00:26

Liverpool heeft zich als zestiende en laatste ploeg geplaatst voor de achtste finales van het toernooi om de FA Cup. The Reds keken in de replay tegen Bolton Wanderers lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan, maar dankzij doelpunten van Raheem Sterling (86ste minuut) en Philippe Coutinho (91ste minuut) werd er alsnog gewonnen: 1-2.

De replay was nodig omdat beide ploegen op 24 januari op Anfield doelpuntloos hadden gelijkgespeeld. Mario Balotelli maakte voor de terugwedstrijd geen deel uit van de selectie van trainer Brendan Rodgers. Steven Gerrard deed dat uiteraard wel en speelde zijn zevenhonderdste officiële duel voor Liverpool.

Na een klein uur spelen mocht Eidur Gudjohnsen aanleggen voor een strafschop nadat Zach Clough zich wel heel gemakkelijk liet vallen. De IJslander wist wel raad met het buitenkansje. Toen Bolton even later met een man minder verder moest na de tweede gele kaart voor Niel Danns rook Liverpool bloed. Sterling volleerde raak en Coutinho velde met een krulbal het vonnis over de ploeg uit het Championship.

In de achtste finales neemt Liverpool het op Crystal Palace. Het duel in Londen wordt gespeeld op zaterdag 14 februari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen