Vd Looi baalt van gebrek aan initiatief bij Groningen

5 februari 2015, 21:54

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi sprak donderdag na het 2-2 gelijkspel van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Heracles Almelo van een 'gemiste kans'. "Ondanks dat we wel de rug hebben gerecht en twee keer een achterstand ongedaan hebben gemaakt, vind ik dat we niet goed hebben gespeeld en daardoor hebben we ook niet gewonnen", zei de oefenmeester bij FOX Sports.

"We begonnen nog wel aardig, in de eerste tien minuten waren wij dominant en was Heracles onzeker. Maar doordat wij slordig werden, hielpen we Heracles in de wedstrijd", vervolgde Van de Looi. "Voorin hadden we te weinig dreiging en als je dan op zo'n manier de goals weggeeft, dan wordt het lastig. Maar het verdient wel een compliment dat we twee keer hebben gereageerd en twee keer zijn teruggekomen van een achterstand."

"Maar wij willen in het linkerrijtje zo hoog mogelijk eindigen en dan moet je hier winnen. Daarvoor moet je initiatief tonen en niet alleen maar reageren", aldus Van de Looi. "Als we echt gaan voetballen, dan zie je hoeveel voetbal er in deze ploeg zit. Maar we kunnen nog niet iedere keer brengen wat er gevraagd wordt. Maar goed, dat lukt maar weinig ploegen in de Eredivisie, dus wat dat betreft is er nog alle kans."

"Maar we kennen onze potentie en als je hier dan 2-2 speelt, dan baal je. Al waren we wel wat gelukkig, want die bal was geloof ik achter", besloot Van de Looi, doelend op de voorzet waaruit Tjaronn Chery in de slotfase de eindscore op 2-2 bepaalde. "Ik kon het zelf niet zien, maar iedereen zei het. Dus waarschijnlijk geen twijfel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen