De Leeuw: "We hebben vrij weinig aan een punt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 februari 2015 – FC Groningen sloot de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo donderdagavond af op een 2-2 gelijkspel. De noorderlingen mochten met de puntendeling nog van geluk spreken, aangezien de bal bij hun tweede treffer over de achterlijn was geweest. Desondanks is Michael de Leeuw, de maker van de 1-1, niet tevreden.

"Scoren is lekker voor mezelf. Het was een gemakkelijke goal, al vind ik dat niet erg, maar uiteindelijk was het niet genoeg voor drie punten. Dat geeft wel een zuur gevoel", aldus De Leeuw tegenover FCG Radio. "We kwamen twee keer terug van een achterstand, maar we wilden gewoon winnen. We wilden onze positie verstevigen en afstand nemen van de ploegen die onder ons staan, maar we hebben vrij weinig aan een punt."

"Het goede is dat we niet verliezen nadat we twee keer op achterstand hebben gestaan, maar we creëerden zeker in de eerste helft veel te weinig kansen. We hadden wel veel balbezit, maar met de spelers die wij in ons team hebben, moeten we veel meer creëren. Ik heb het gevoel dat ik in de eerste helft weinig ballen heb gehad. We hadden sneller vooruit moeten spelen, al zat er ook voorin veel te weinig beweging in."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd