Vujicevic: "Het was leuk om weer op het veld te staan"

6 februari 2015, 20:25

Dario Vujicevic is blij dat hij weer kan voetballen. De middenvelder van Heracles Almelo stond maar liefst anderhalf jaar aan de kant vanwege blessureleed, maar maakte donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (2-2) zijn rentree in het eerste elftal.

"Het was leuk om weer op het veld te staan", aldus Vujicevic op de clubwebsite. "Als profvoetballer speel je toch voor je plezier, dus het was een prettig gevoel dat ik het veld weer op mocht. Door mijn blessures heb ik ongeveer achttien maanden niet kunnen spelen. Het is voor mij een heel lange en onzekere tijd geweest. Het is positief dat ik nu weer terug ben."

Vujicevic moet Heracles helpen in de strijd tegen degradatie. "We moeten vooral doorgaan zoals we de laatste wedstrijden spelen", weet de middenvelder. "We moeten ons voor geen enkele tegenstander verstoppen; spelen met lef, durf, zelfvertrouwen en knokken voor elkaar. Hierdoor moeten we het publiek achter ons krijgen. Persoonlijk hoop ik dat ik nog meer kan en mag spelen. Ik wil een goede bijdrage leveren aan de teamprestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen