Marseille wint weer niet en verzuimt leiding te grijpen

7 februari 2015, 19:11

Olympique Marseille lijkt te maken te hebben met een uitcomplex. De nummer twee van de Franse Ligue 1 heeft al sinds 4 oktober geen uitwedstrijd meer gewonnen en ook zaterdag wist de ploeg van coach Marcelo Bielsa de klus niet te klaren op vreemde bodem. Op bezoek bij Stade Rennes werd er met 1-1 gelijkgespeeld.

Ola Toivonen, voormalig aanvaller van PSV, ontpopte zich als plaaggeest van Marseille, door na een klein half uur spelen de openingstreffer aan te tekenen. De Zweed was voor het eerst sinds november weer eens trefzeker, met een prima schot in de hoek. In de tweede helft schoot Lucas Ocampos L'OM op gelijke hoogte. Het was het eerste doelpunt van de Argentijn voor Marseille, dat hem in de winter overnam van AS Monaco.

Marseille, dat de wedstrijd tegen Rennes door een rode kaart van Mario Lemina met tien man eindigde, wist voor de zevende keer op rij niet te winnen in de Ligue 1. Het had de koppositie van Olympique Lyon kunnen overnemen, maar nu moet de ploeg vrezen dat Paris Saint Germain zondag langszij komt. De Parijzenaars staan slechts één puntje achter Marseille.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen