Boze Kramer blijft stil: "Anders speel ik niet meer"

8 februari 2015, 10:38

Dat situaties snel kunnen veranderen in de voetbalwereld, weet Michiel Kramer na de afgelopen weken als geen ander. De spits van ADO Den Haag vond eerder in het seizoen wekelijks het net, was lange tijd topscorer van de Eredivisie en kreeg veel complimenten, maar voor het uiduel met FC Dordrecht (0-0) was hij veroordeeld tot de reservebank. De goalgetter baalt als een stekker van de situatie waarin hij verkeert.

Kramer is woest, maar weet dat hij niet al te veel kan zeggen over het feit dat hij voor de uitwedstrijd in Dordrecht gepasseerd werd door ADO-coach Henk Fraser. "Ik ga er niet te veel over zeggen. Dan speel ik dit seizoen waarschijnlijk geen wedstrijd meer", sprak Kramer na de wedstrijd tegen Omroep West.

Afgelopen woensdag kampte Kramer met fysieke klachten, maar deze waren voor het duel aan De Krommedijk volledig verdwenen. Omdat ADO zonder de clubtopscorer prima speelde tegen FC Twente (2-1 winst, red.), werd hij tegen Dordt buiten de basiself gehouden. Twintig minuten voor tijd kwam hij erin. Kramer was in blessuretijd dicht bij de winnende treffer. "Ik wilde de keeper omspelen maar ik kwam een teenlengte te kort om er langs te gaan", aldus de lange spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen