Ter Avest heeft dubbel gevoel na debuut voor Twente

8 februari 2015, 12:43

Normaliter werkt Hidde ter Avest zijn wedstrijden af in de A1 van FC Twente, maar zaterdagavond mocht de zeventienjarige verdediger opdraven in de Enschede hoofdmacht. Het talent kijkt terug op een bijzonder avond, die wel in mineur eindigde. Er werd in de eigen Grolsch Veste verrassend met 1-3 verloren van Excelsior.

Door het zwakke resultaat loopt Ter Avest met gemengde gevoelens rond. "Ik heb inderdaad een dubbel gevoel", geeft hij toe op het digitale thuis van de Tukkers. "Aan de ene kant is het heel mooi om op zeventienjarige leeftijd je Eredivisiedebuut te maken in het eigen stadion. Aan de andere kant is de wedstrijd wat resultaat betreft natuurlijk een grote teleurstelling voor ons", aldus de debutant.

Ter Avest speelde in de beker al mee tegen De Graafschap, maar kwam voor het eerst in actie in de Eredivisie. "De trainer vertelde me gisteren dat ik misschien zou spelen, omdat Cuco Martina mogelijk niet inzetbaar was. Later belde hij mij, om te vertellen dat ik in de basis zou beginnen. Eigenlijk is de dag heel normaal verlopen, al had ik wel iets meer spanning dan anders. Ik had, door de afgelastingen bij de A1, natuurlijk twee weken niet gespeeld. Gisteravond voelde ik het na zeventig minuten in mijn benen. Dat kwam ook omdat ik er alles aan gedaan heb mee te helpen een goed resultaat te halen. We hebben als team nagelaten te scoren, maar kregen zelf wel drie doelpunten tegen. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ook bij mij, ondanks mijn debuut, toch de teleurstelling overheerst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen