Burnley en West Brom in evenwicht op Turf Moor

8 februari 2015, 14:54

In de onderste regionen van de Premier League hebben Burnley FC en West Bromwich Albion zondagmiddag de punten met elkaar gedeeld. De nummers achttien en vijftien van Engeland speelden met 2-2 gelijk op Turf Moor. Vooral Burnley zal een zure nasmaak overhouden aan de remise, omdat het met 2-0 voor stond in het eigen stadion.

Burnley schoot werkelijk uit de startblokken tegen West Brom. Scott Afrield raakte de lat en even later knikte Ashley Barnes The Clarets op voorsprong. Danny Ings verdubbelde na een half uur spelen de marge namens Burnley, dat zodoende op rozen leek te zitten. Dat was echter niet het geval, aangezien de wedstrijd op slag van de theepauze kantelde. Dankzij Chris Brunt gingen de teams met een 2-1 de kleedkamer in.

West Brom, waar de van Manchester United overgekomen Darren Fletcher zijn debuut vierde, vocht zich in het tweede bedrijf naar 2-2. Ideye Brown was met zijn hoofd verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Dankzij de remise blijft West Brom twee punten voor staan op Burnley, dat wel één puntje boven de degradatiezone staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen