Booy treurt: "Het was heel stil in de kleedkamer"

8 februari 2015, 18:36

Trainer Foeke Booy van Go Ahead Eagles was teleurgesteld na de nederlaag tegen Ajax. Dankzij een fout van doelman Mickey van der Hart viel de 1-2, waar Booy juist hoopte voor de 2-1 te gaan. "Dit is wel een domper. Het was ook heel stil in de kleedkamer", reageerde de trainer na de wedstrijd tegenover FOX Sports.

"Zo onverdiend, onbegrijpelijk. Het is jammer, want ik denk dat we het de tweede helft zeker beter hebben gedaan dan voor rust. Ik denk dat we in de eerste helft te druistig waren aan de bal. Zeker in de eindfase verloren we de bal al na twee of drie passes. De tweede helft hadden we veel meer grip op Ajax. We wonnen alle duels, we creëerden kansen. En uiteindelijk met een fantastische goal kwamen we dik- en dikverdiend op gelijke hoogte. Tot dat dit moment ontstond en dat was wel heel lullig. Dit gebeurt in voetbal helaas."

Na de gelijkmaker hoopte Booy op meer. "Ajax wankelde aan alle kanten. Dan moet je niet opgeven, maar moet je door. We hebben met een enorm hart gestreden, maar staan nu toch met lege handen. De factor Lucky Ajax kwam weer om de hoek waaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen