Henriksen na wederopstanding AZ: "Laat PSV maar komen"

Ger
9 februari 2015, 09:49

AZ toonde zondag veerkracht in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Alkmaarders kwamen met 2-0 achter, maar wonnen uiteindelijk met 2-4. Middenvelder Markus Henriksen, die twee keer scoorde, hoopt het goede spel van AZ verder door te trekken.

"De eerste minuten waren nog redelijk, maar de rest van de eerste helft domineerden zij. FC Groningen won nagenoeg elk duel en wanneer wij wonnen, was de tweede bal voor hen. Het was heel belangrijk dat Steven (Berghuis, red.) die goal vlak voor rust nog maakte", zegt Henriksen op de website van AZ. "In de rust waren wij heel erg hongerig en zagen mogelijkheden. Vijf minuten na de rust had ik al het gevoel dat we de winst zouden pakken. We hadden FC Groningen zo goed onder druk. Het was misschien wel onze beste helft van dit seizoen."

Henriksen groeide zelf uit tot één van de uitblinkers en kijkt nu uit naar de thuiswedstrijd tegen koploper PSV. "Laat ze maar komen. Het is een goed moment om hen te treffen. Het team heeft veel energie. Dat komt omdat we moeilijke uitwedstrijden zoals deze en die tegen Ajax winnen. PSV is ook goed in vorm, maar als wij in de top willen staan, moeten we ook van de beste teams winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen