Madrileense topclubs tijdje zonder belangrijke pionnen

9 februari 2015, 18:55

Zowel Atlético Madrid als stadgenoot Real Madrid heeft vervelend blessurenieuws te horen gekregen. Beide topclubs moeten het tijdje zonder een belangrijke middenvelder stellen. Atlético moet het een maand zonder Koke doen wegens een hamstringblessure, bij Real staat Sami Khedira drie weken buitenspel wegens een soortgelijke kwetsuur. Beide spelers liepen het fysieke ongemak op in de stadsderby van afgelopen zaterdag (4-0 voor Atlético).

Koke moest al vroeg in de burenruzie gewisseld worden vanwege zijn hamstringklachten. De Spaans international werd maandag onderworpen aan medisch onderzoek en hierin is schade in de hamstrings van zijn rechterbeen aan het licht gekomen. Hij mist niet alleen drie competitiewedstrijden, maar ook de eerste Champions League-ontmoeting met Bayer Leverkusen (22 februari).

Real Madrid moet het in de competitiewedstrijden tegen Deportivo La Coruna, Elche CF en Villarreal doen zonder Khedira. Bovendien moet hij ook het CL-duel met Schalke 04 aan zich voorbij laten gaan. Voor De Koninklijke is zijn absentie slecht nieuws, aangezien middenvelders Luca Modric en James Rodriguez ook al geblesseerd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen