Liverpool doet Sterling 'ongelooflijk' contractvoorstel

9 februari 2015, 20:21

Het lijkt erop dat Raheem Sterling gaat bijtekenen bij Liverpool. The Reds hebben de smaakmaker van de eerste seizoenshelft een 'ongelooflijk' voorstel voor een nieuwe verbintenis gedaan. Dat heeft manager Brendan Rodgers bevestigd. De Noord-Ier gaf wel aan dat het een lucratieve deal is voor iemand van zijn leeftijd. Twintigjarige spelers moeten volgens de oefenmeester nog niet té veel verdienen.

Het huidige contract van Sterling heeft een looptijd tot medio 2017, maar het nieuwe contractvoorstel ligt al meer dan een maand op tafel. "De club heeft hem een ongelooflijk voorstel gedaan", aldus Rodgers. "Maar als ze te veel gaan verdienen op jonge leeftijd, dan is dat schadelijk voor hun ontwikkeling. Het is belangrijk voor jonge spelers, niet alleen voor Raheem, dat ze nog dingen hebben om na te streven."

Het zou voor beide partijen een goede zaak zijn als Sterling langer bij Liverpool blijft, stelt Rodgers. "Dat weet hij denk ik ook wel. Ik heb hem vaak gesproken en hij is hier zeer gelukkig. Dat zie je ook op het veld. Hij krijgt hier de kans en wij belonen hem voor het feit dat hij deze gepakt heeft", aldus de manager van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen