Van Gaal mist Carrick en Shaw tegen Burnley

10 februari 2015, 19:16

Manchester United-manager Louis van Gaal kan woensdag in de Premier League-thuiswedstrijd tegen Burnley FC alleen niet beschikken over Michael Carrick en Luke Shaw. Carrick zit in de lappenmand met een enkelblessure, Shaw ontbreekt vanwege een schorsing.

Van Gaal heeft dus genoeg te kiezen voor het duel met Burnley. "Maar ik moet eerst kijken hoe de spelers zijn hersteld van de wedstrijd tegen West Ham United. Dat was een zware partij. We moesten er tot het einde voor knokken", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. Manchester United speelde afgelopen zondag met 1-1 gelijk bij West Ham.

Van Gaal werd in de eerste seizoenshelft geplaagd door blessures. Onder meer recordaankoop Angel Di Maria stond meermaals buiten spel. Mede daardoor heeft de Argentijnse middenvelder nog niet zijn beste spel laten zien in Engeland, maar daar komt volgens zijn coach nog verandering in. "Di Maria moet gewend raken aan het Engelse ritme", vervolgt Van Gaal. "De standaard ligt hoog hier, het verschil met andere landen is groot. Maar het zal hem lukken. Daarvan ben ik overtuigd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen