Laudrup niet naar QPR: "We staan hier bovenaan"

11 februari 2015, 16:43

Michael Laudrup wordt in Engeland genoemd als mogelijke nieuwe manager van Queens Park Rangers, maar door de naam van de Deen kan een streep. De voormalig coach van onder meer Swansea City is momenteel trainer van Lekhwiya in Qatar en heeft geen enkele intentie om zijn contract daar te verbreken.

De vermeende belangstelling van Queens Park Rangers, dat zoekt naar een opvolger voor Harry Redknapp, streelt Laudrup. "Het is altijd goed om genoemd te worden bij mooie clubs en QPR is een mooie club. Maar dat gezegd hebbende, wil ik benadrukken dat ik geen enkele intentie heb om Lekhwiya te verlaten. We staan bovenaan in Qatar en over twee weken begint de Aziatische Champions League. Bovendien moeten we ook in de nationale beker spelen, dus de komende maanden worden erg belangrijk. Die wil ik niet missen."

Eerder werd Tim Sherwood genoemd als belangrijkste kandidaat voor de vacature bij QPR, maar gesprekken tussen de Londense clubleiding en de oud-manager van de Spurs verlopen naar verluidt moeizaam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen