Personele problemen bij opkrabbelend Dortmund

11 februari 2015, 19:17

Sportief lijkt de weg omhoog te zijn ingeslagen, maar dat betekent niet dat alle problemen van Borussia Dortmund-coach Jürgen Klopp in één klap uit de wereld zijn. Komende vrijdag, in de thuiswedstrijd tegen FSV Mainz 05, mist Klopp een flink aantal spelers. Kevin Grosskreutz, Sebastian Kehl, Sven Bender en Erik Durm zijn er sowieso niet bij, achter de naam van Jakub Blaszczykowski staat een vraagteken.

Durm is geveld door ziekte, routinier Blaszczykowski heeft last van zijn kaakholte. "Daarom heeft hij niet kunnen trainen. We moeten afwachten hoe dat de komende dagen gaat", aldus Klopp op de website van zijn club. Bender en Kehl zijn herstellende van langdurige blessures, maar trainen nog individueel. De verwachting is dat beide middenvelders begin volgende week weer aan kunnen sluiten bij de groepstraining.

Dortmund won afgelopen weekend met 0-3 van SC Freiburg, waardoor het van de laatste plaats in de Bundesliga af is. Bij winst op Mainz komt de club weer boven de rode degradatiestreep te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen