Poulsen: "Komt goed met Moisander bij Sampdoria"

12 februari 2015, 08:33

Simon Poulsen streek in 2008 bij AZ neer, waar hij momenteel nog steeds onder contract staat. In 2012 opteerde hij voor een uitstapje naar Sampdoria. De Italiaanse club wordt de nieuwe werkgever van Niklas Moisander, met wie Poulsen vier jaar samenspeelde in de verdediging van AZ. De 30-jarige Deen denkt dat zijn oud-ploeggenoot een goede keuze gemaakt heeft.

Poulsen kon in Genua geen rol van betekenis spelen. Hij kwam slechts tot negen optredens in achttien maanden. Hij denkt niet dat Moisander in dezelfde situatie terecht komt in het Stadio Luigi Ferraris. "Het is nu heel anders", zegt de Deen in De Telegraaf. "Ze staan hoog (gedeeld vierde, red.) en wat ik ervan gezien heb, spelen ze aanvallend voetbal. Dus dat is iets voor Niklas. Ik weet zeker dat het goed komt met hem bij Sampdoria", aldus Poulsen.

Bij Sampdoria staat nog een andere oud-speler van AZ onder contract, in de persoon van Sergio Romero. De Argentijnse goalie was tussen 2007 en 2011 actief bij AZ. Ook Samuel Eto'o speelt momenteel bij Sampdoria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen