Gepikeerde Mourinho krijgt goed nieuws over Ivanovic

12 februari 2015, 20:50

Chelsea-manager José Mourinho uitte eerder deze week zijn ongenoegen over het feit dat - zonder hem bij naam te noemen - Robin van Persie vrijuit ging na een vermeende elleboogstoot in het duel van Manchester United met West Ham United, terwijl zijn spelers wel regelmatig vervolgd worden op basis van videobeelden. Donderdag had de Engelse voetbalbond dan eindelijk goed nieuws voor de Portugese oefenmeester.

Branislav Ivanovic hoeft namelijk niet te vrezen voor een schorsing naar aanleiding van zijn gedrag in het duel met Everton van afgelopen woensdag (1-0 winst). De Servische rechtsback van Chelsea was in de slotfase betrokken bij een opstootje met Everton-speler James McCarthy. Ivanovic zou zijn tegenstander bij de nek hebben gegrepen en een lichte kopstoot hebben willen geven. Dat laatste werd door sommige Engelse media omschreven als een poging tot bijten.

Dat is saillant, aangezien Ivanovic in april 2013 het tweede slachtoffer was van het hapgrage gedrag van Luis Suarez. Otman Bakkal ging de Chelsea-verdediger voor, op het afgelopen WK in Brazilië had de Uruguayaanse oud-Ajacied het gemunt op de Italiaan Giorgio Chiellini.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen