Blessure houdt Carroll rest van seizoen aan de kant

13 februari 2015, 15:48

De knieblessure van Andy Carroll is veel ernstiger dan verwacht werd. Onderzoek door een medisch specialist heeft vrijdag aan het licht gebracht dat de aanvaller van West Ham United dit seizoen niet meer in actie kan komen. Dat bevestigt de Londense club via de officiële kanalen.

Carroll liep zijn blessure op in de competitiewedstrijd tegen Southampton (0-0), afgelopen woensdag. Eerder vandaag (vrijdag) liet manager Sam Allardyce al weten dat de blessure van Carroll vrij ernstig was, maar hij sprak nog van een vermoedelijke herstelperiode van ongeveer zes weken. Dat blijkt veel te optimistisch te zijn geweest, want de blessuregevoelige spits heeft de rest van dit seizoen nodig om te herstellen.

De 26-jarige Carroll scoorde dit seizoen vijf keer in veertien wedstrijden voor West Ham United. Mede door het goede spel van de spits deed de club lang mee in de subtop van de Engelse Premier League. In december sprak Carroll zelfs de hoop uit dat zijn ploeg mee kon strijden om het kampioenschap in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen