Roma mist Totti en Maicon in aanloop naar duel met Feyenoord

14 februari 2015, 17:15

AS Roma neemt het donderdag in de Europa League op tegen Feyenoord, maar speelt dit weekend eerst nog de competitiewedstrijd tegen Parma. Trainer Rudi Garcia kan in die wedstrijd geen beroep doen op sterkhouders Francesco Totti en Maicon. Het duo is niet fit en ontbreekt in de wedstrijdselectie van de Romeinen.

Totti was vorige week ook niet fit, maar begon toen tegen Cagliari wel tegen de basis. De grieperige aanvaller wordt dit weekend gespaard, mogelijk met het oog op het duel met de Rotterdammers. "Totti is herstelende, maar hij was de laatste dagen lang niet fit en ik wil geen risico met hem nemen", zegt trainer Rudi Garcia tegen Football Italia.

Maicon ontbreekt ook tegen de hekkensluiter van de Serie A. "Hij speelde geweldig in het begin het seizoen, maar kreeg daarna te maken met knieproblemen. Momenteel werkt hij samen met zijn fitnesscoach aan zijn herstel. We hopen dat hij snel weer terug is, omdat er de komende tijd veel duels op het programma staan", besluit Garcia.

Totti en Maicon vormen samen met Victor Ibarbo, Juan Manuel Iturbe, Leandro Castan, Kevin Strootman en Federico Balzaretti de ziekenboog van de Romeinen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen