Koploper Kozakken Boys verliest, Spakenburg profiteert

14 februari 2015, 18:48

De spanning om de titel in de zaterdagtopklasse is terug. Koploper Kozakken Boys ging vanmiddag op eigen veld met 0-3 onderuit tegen Rijnsburgse Boys, terwijl achtervolger Spakenburg ten koste van Scheveningen wel drie punten pakte (2-3).

Tien dramatische minuten in de eerste helft werden Kozakken Boys fataal tegen Rijnsburgse Boys. Wijks en Ignacio straften in respectievelijk de 21ste en 23ste minuut geklungel in de defensie van de thuisclub af, laatstgenoemde bepaalde in de dertigste minuut de eindscore op 0-3. Spakenburg dankte de winst in Scheveningen aan een treffer van De Graaf in blessuretijd.

Door de uitslagen van vandaag heeft Kozakken Boys nog maar drie punten voorsprong op Spakenburg.