FC Groningen pakt punt: "Heel veel geluk gehad"

15 februari 2015, 11:04

FC Groningen kwam zaterdagavond op het Woudestein van Excelsior niet verder dan een gelijkspel. Nadat Daan Bovenberg de thuisploeg op voorsprong had geschoten, bepaalde Albert Rusnák de eindstand op fraaie wijze op 1-1. De Groningers kwamen goed weg met een punt, beseft aanvoerder Rasmus Lindgren. "We hebben heel veel geluk gehad, daar hoef je niet heel slim voor de zijn om dat te constateren."

Groningen had het lastig in Kralingen. "Ik denk dat ze in de eerste tien minuten vier kansen hebben gehad en elke keer gevaarlijk werden vanuit de counter. We verloren de bal te gemakkelijk door slordigheden en daardoor werden zij gevaarlijk. Uiteindelijk moet je gezien de kansen die zij hebben gehad wel blij zijn met een punt", analyseerde Lindgren volgens de clubsite tegenover FOX Sports. Zijn persoonlijke tegenstander Bovenberg maakte de 1-0 uit een hoekschop. "Dat mag niet gebeuren en kan ik mezelf aanrekenen, het was mijn man."

Rusnák zorgde met een lekkere volley voor een punt. "Het was een mooie goal. Ik zag Eric Botteghin opduiken als linksbuiten, wat ik nog niet eerder had gezien en hij gaf een mooie voorzet. Ik twijfelde of ik de bal eerst zou aannemen of direct zou schieten en koos voor het laatste. Ik had wel gehoopt dat het doelpunt ons richting de drie punten zou helpen", aldus de Slowaak. "We vinden het op dit moment lastig om wedstrijden te winnen, maar we moeten zorgen dat we hard blijven werken om het voor elkaar te krijgen weer te gaan winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen