Van Gaal: "Valdés moet het eerst in het tweede laten zien"

15 februari 2015, 12:27

Víctor Valdés heeft nog een behoorlijk weg te gaan, vindt manager Louis van Gaal. De doelman van Manchester United moet het eerst laten zien bij het tweede elftal, voordat hij in aanmerking komt voor speeltijd bij de eerste selectie.

De Spaanse internationaal moest lange tijd herstellen van een zware knieblessure en deed bij Man United, waar hij na zijn revalidatie een contract tekende. De sluitpost speelde nog maar één wedstrijd voor de beloften van United en moet in de hoofdmacht zijn landgenoot David De Gea voor zich dulden in de hiërarchie. "Als je er meer dan een jaar lang uit bent geweest, dan moet je jezelf eerst laten zien op een lager niveau", aldus van Gaal.

Valdés tekende een contract voor achttien maanden. Van Gaal erkende na het tekenmoment dat 'niemand blij is om nummer twee te zijn', maar stelt dat de Spanjaard nog geen kans maakt op speeltijd in het eerste elftal. "Hij moet het eerst in het tweede laten zien. Dat moesten Ashley Young en Michael Carrick ook doen. Dat is normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen