Van Veen scoort bij basisdebuut: "Maakte het heerlijk af"

16 februari 2015, 12:28

Kevin van Veen kan terugkijken op een uitstekend basisdebuut bij Scunthorpe United. De Nederlandse spits, in de wintertransferperiode overgenomen van FC Oss, maakte een doelpunt in de 3-1 zege op Swindon Town op Glanford Park. In de 79ste minuut stelde hij de overwinning voor zijn nieuwe club in de Engelse League One veilig, met een slim 'chipje'. "Ik ben heel blij met de drie punten en mijn doelpunt."

"Ik denk dat we een goede wedstrijd speelden en de drie punten zijn het belangrijkste", kwam Van Veen na afloop tegenover The Scunthorpe Telegraph met een cliché op de proppen. Toch kon de oud-speler van Oss er niet omheen dat hij een belangrijke rol speelde. "Daar ben ik echt blij mee. Ik maakte het heerlijk af. Ik heb ook goed gespeeld en dat geeft me een lekker gevoel", aldus de spits, die dit seizoen in twintig optreden in de Jupiler League maar liefst zestien keer scoorde.

Toch moet Van Veen nog wennen aan het voetbal in Engeland, geeft hij aan. "In Nederland hoef je niet zo fysiek te zijn", stelt de aanvaller, die voor zijn basisdebuut al twee keer inviel. "Het was beter om te starten, dat heb ik in mijn carrière altijd gedaan. Ik zit nooit op de bank", zegt Van Veen, die hoopt dat er voor hem nog veel in het verschiet zal liggen bij Scunthorpe. "Ik hoop dat ik veel aan spelen toekom, goed zal spelen en veel zal scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen