Nieuw verlies met Milan lijkt Inzaghi de kop te kosten

17 februari 2015, 09:00   Bijgewerkt: 17 februari 2015, 10:41

Het lot van Filippo Inzaghi als coach van AC Milan lijkt verbonden te zijn aan het resultaat van komend weekend. De dolende Rossoneri spelen dan in het eigen San Siro tegen Cesena. Mocht het niet lukken om deze nietige opponent te verslaan, dan lijkt Inzaghi ontslagen te worden. Assistent-coach Mauro Tassotti staat dan klaar om het roer over te nemen. Dat meldt de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

Milan wil graag verder met Inzaghi, maar bij een nieuwe teleurstelling vindt de club dat een dergelijke maatregel noodzakelijk is. Milan kent tot dusver een dramatisch seizoen, met een ontluisterende elfde rangschikking in de Serie A. De coach krijgt de boel maar niet aan de praat en moet dus vrezen voor zijn baan. De clubleiding is volgens La Gazzetta duidelijk: het moet beter, wil Pippo de trainer van Milan blijven.

Afgelopen zondag werd wederom pijnlijk duidelijk dat er totaal geen lijn zit in het spel van Milan, dat nota bene in eigen huis haar handjes mocht dichtknijpen met een 1-1 remise tegen Empoli. Eerder was San Siro een onneembare vesting, dit seizoen wordt er verloren van laag aangeschreven ploegen als Palermo (0-2), Sassuolo (1-2), Atalanta Bergamo (0-1).

Sinds 26 oktober wist Milan nog maar drie keer te winnen in de Serie A, in zestien wedstrijden. Het gaat nog een stuk slechter dan toen de ontslagen Clarence Seedorf de scepter zwaaide in de modestad en Inzaghi kan dus zomaar eens het volgende slachtoffer worden. Wint Milan overigens van Cesena, dan is het vertrouwen in de trainer nog niet meteen terug. De druk zal groot blijven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen