Lucescu tevreden na remise tegen 'geweldig' Bayern

18 februari 2015, 09:25

Mircea Lucescu, de trainer van Shaktar Donetsk, is tevreden over de prestatie van zijn ploeg tegen Bayern München. De Oekraïense ploeg hield de kampioen van Duitsland dinsdag in de eerste ontmoeting in de achtste finales van de Champions League op een 0-0 gelijkspel. Het duel werd gespeeld in Lviv, vanwege de politieke situatie in thuisstad Donetsk.

"Ik ben tevreden over ons spel en het resultaat", aldus Lucescu op de website van de UEFA. "Onze laatste competitieve wedstrijd was 2,5 maand geleden, maar we zagen er goed uit tegen Bayern. We hebben nog steeds een kans. Helaas konden we na de rode kaart van Xabi Alonso niet ons gewenste spel spelen. We hadden te weinig balbezit en maakten een paar fouten. We zijn uiteraard nog verre van onze topvorm. Dat is een probleem, maar we hebben nog tijd om eraan te werken."

"Bayern heeft haar eigen manier van spelen en het is heel belangrijk dat we hun aanvallers niet in de wedstrijd laten komen", vervolgt Lucescu. "Het was onze eerste officiële wedstrijd van het jaar. Bayern heeft veel ervaren spelers, terwijl wij met veel jongelingen spelen. Het verschil is ontzettend groot, dus het is geweldig dat onze spelers zich staande hebben gehouden tegen zo'n sterke ploeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen