Telgenkamp en Tannane voorlopig niet terug

18 februari 2015, 17:08

Heracles Almelo-coach John Stegeman lijkt niet terug te komen op zijn stevige maatregelen. Vorige week zette hij Oussama Tannane uit de selectie en wisselde hij doelman Dennis Telgenkamp in voor de ervaren Bram Castro. Hoe het seizoen er verder uitziet voor de twee is nog niet duidelijk, maar heel snel zal er niets veranderen.

In gesprek met Voetbal International vertelde Stegeman dat Tannane een traject is aangeboden waarin hij hulp krijgt. Tannane was net teruggekeerd van een disciplinaire schorsing van zes dagen, die hij kreeg voor een incident op de training, toen het weer misging. "Voorlopig is hij echter buiten de selectie geplaatst", vertelde Stegeman. "Misschien komt Tannane ergens in de komende weken terug, misschien ook wel nooit meer. Voor mij is hij in ieder geval geen topprioriteit, dat is in de Eredivisie blijven."

Ook liet de coach weten dat doelman Telgenkamp ondanks de teleurstelling niet hoeft te wanhopen. "Dennis is een goede keeper, die bezig is aan zijn eerste volledige seizoen in de Eredivisie. Ik ben een trainer die denkt in ontwikkeling. Als we tien punten meer hadden gehad, was het gemakkelijk geweest om Dennis te laten staan. Maar het gaat nu puur om de resultaten en om lijfsbehoud", aldus Stegeman, die het met zijn ploeg komend weekend opneemt tegen FC Utrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen