Di Matteo baalt: "We hebben onze kansen niet benut"

19 februari 2015, 00:01

Schalke 04 werd woensdagavond op waarde geklopt door Real Madrid, dat een tamelijk eenvoudige 0-2 overwinning boekte in Gelsenkirchen. Roberto Di Matteo, de trainer van de Duitsers, is zeer teleurgesteld over het resultaat. Hij vindt dat er meer in zat tegen de Spaanse topclub.

Cristiano Ronaldo en Marcelo wisten het net te vinden in de Veltins-Arena, maar Di Matteo vindt dat zijn ploeg met een beetje geluk ook een paar keer had kunnen scoren. "We wilden meer en hebben hard ons best gedaan om een resultaat te behalen. We hebben kansen gehad in de eerste helft en raakten de lat in de tweede helft. Het had er heel anders uitgezien als we gescoord hadden", aldus de Italiaan.

Zo dodelijk al Real Madrid was, zoveel genade had Schalke. "We hebben onze kansen niet benut. Als je mogelijkheden krijgt in een wedstrijd als deze dan moet je die benutten. Real Madrid is enorm sterk in de counteraanval", zegt Di Matteo, die nog steeds gelooft in plaatsing voor de kwartfinale. "Het wordt moeilijk, maar we geven het niet op. Niets is onmogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen