Ancelotti blij met geduldig Real: "Een goede wedstrijd"

19 februari 2015, 00:09

Schalke 04 deelde woensdagavond in de achtste finale van de Champions League wel wat speldenprikken uit tegen Real Madrid, maar eigenlijk hadden de Spanjaarden de wedstrijd volledig onder controle. De Koninklijke had meer balbezit, creëerde meer kansen en won uiteindelijk met 0-2 op Duitse bodem. Trainer Carlo Ancelotti deelde na afloop complimenten uit aan zijn spelers.

De Italiaanse coach van Real Madrid was vooral tevreden over de mate waarin zijn spelers controle hadden. "Ik ben blij met onze prestatie, ook omdat we een lastige periode achter de rug hebben in de competitie", sprak Ancelotti na afloop van de winst in Gelsenkirchen. "Alles verliep goed voor ons. Het was geen wedstrijd met een hoge intensiteit, Schalke leunde vooral achterover."

Met speels gemak rekende Real Madrid uiteindelijk af met Schalke, dankzij doelpunten van Cristiano Ronaldo en Marcelo. "We hoefden niet in een hoog tempo te spelen, het was een kwestie van controle houden. Het beviel me wel, wat ik zeg. We hebben geduldig gespeeld en geen grote risico's genomen. Het was een goede wedstrijd van onze kant."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen