RKC moppert over veld: "Bij sliding ligt je knie open"

19 februari 2015, 15:45

Het zijn belabberde tijden voor RKC Waalwijk. De club is cijfermatig de slechtste club van het Nederlandse betaald voetbal en niet alleen sportief, maar ook op een ander vlak heeft het een achterstand op andere ploegen. Het veld van het Mandemakers Stadion is in een beroerde staat, vinden de spelers.

Volgens aanvoerder Frank van Mosselveld is het kunstgras, dat pas een half jaar geleden aangelegd is, de laatste tijd niet meer onderhouden. Veel kunstgrassprieten zouden om die reden niet meer overeind staan. "Bij een sliding ligt meteen je knie open", bromt hij in het Brabants Dagblad. "Vrijdag speelden we bij FC Volendam op het beste kunstgrasveld van de competitie, dat van ons is op dit moment het slechtste."

Twee spelers van RKC Waalwijk, Derwin Martina en Ingo van Weert, hielden een bebloede knie over aan de training van donderdag. Greenfields, de leverancier van de kunstgrasmat, noemt de klachten een 'raar verhaal' en gaat uitzoeken of Van Mosselveld een punt heeft. Vrijdag speelt RKC in Waalwijk tegen Jong Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen