Coach Alflen wil 'serie neerzetten' met FC Utrecht

20 februari 2015, 13:29

FC Utrecht ging in december vorig jaar verrassend met 2-4 onderuit tegen Heracles Almelo. Zaterdag krijgt de ploeg uit de Domstad in het Polman Stadion in Almelo de kans op revanche, al leeft dat gevoel niet echt bij coach Robby Alflen.

"Bij mij leeft vooral het gevoel dat er een lijn in moet komen. Dan bedoel ik dat we iets gaan neerzetten dat op een serie lijkt", aldus Alflen op de clubwebsite. De basis ligt er in elk geval, met een klinkende 6-1 zege op FC Dordrecht van afgelopen weekend. "Heracles is een taai team. Dus aan ons de taak om taaier te zijn dan zij. Zondag was ik vooral blij met het feit dat we, met alle druk die op die partij stond, zo'n goede uitslag neerzetten. Nu is het zaak een goede prestatie te leveren tegen Heracles. Die zitten er altijd kort op en hebben weinig balbezit nodig om tot kansen te komen; dat weten we."

Kristoffer Peterson maakte eerder deze week zijn rentree op het trainingsveld, nadat de inmiddels vertrokken Anouar Kali hem een gebroken kaak had geslagen. De Zweedse aanvaller trainde sindsdien individueel in zijn geboorteland. "Het is goed dat Kris weer terug is", aldus Alflen. "Hij heeft al wat dingen in de groepstraining kunnen doen. Maar hij heeft nog wel een paar weken nodig voordat hij weer kan spelen. De spelersgroep heeft hem bijzonder hartelijk ontvangen. Fijn dat hij weer in Utrecht is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen