Ojo alsnog onder het mes: "Mijn spel leed eronder"

20 februari 2015, 14:53

FC Dordrecht lijkt het seizoen af te moeten maken zonder Funso Ojo. De 23-jarige Belgische middenvelder wordt komende maandag in Antwerpen geopereerd aan zijn linkerenkel. Ojo heeft al een aantal maanden last van het gewricht.

Ojo stond in het begin van het seizoen een aantal weken aan de kant vanwege de enkelkwetsuur, maar speelde inmiddels al weer negentien wedstrijden in de Eredivisie. Toch gaat de oud-PSV'er begin volgende week onder het mes. Er wordt een zwevend stukje bot uit de enkel verwijderd. Ojo staat naar verwachting drie maanden buiten spel. Het einde van de reguliere competitie lijkt daardoor sowieso aan hem voorbij te gaan, maar mogelijk kan hij nog wel spelen in de play-offs. Als FC Dordrecht zich daar tenminste voor plaatst. De ploeg staat nu onderaan.

"Ik heb het voor het elftal en de club zo lang mogelijk volgehouden, maar het ging echt niet meer", aldus Ojo op de clubwebsite. "Mijn spel leed eronder en daarmee bewees ik het elftal en mezelf geen dienst. Een operatie is de enige optie. Ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk fit te zijn, zodat ik het team nog kan helpen in de play-offs. Al hoop ik dat dat niet nodig is, omdat we ons rechtstreeks hebben gehandhaafd", besluit hij ambitieus.

Er was ook goed nieuws voor FC Dordrecht. De club heeft de optie in het contract van Jeffrey Fortes gelicht, waardoor de 25-jarige verdediger tot de zomer van 2016 aan de Krommedijk blijft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen