Feest bij NAC Breda: "Nu moeten we doorpakken"

20 februari 2015, 23:06

Eindelijk had NAC Breda vrijdagavond weer iets te juichen in eigen stadion. Voor het eerst sinds eind augustus boekte de ploeg van Robert Maaskant een overwinning in het Rat Verlegh Stadion, tegen SC Cambuur werd het 2-1. De opluchting was na afloop groot bij Adnane Tighadouini, maker van de twee Bredase doelpunten.

"Dit is wel nodig, dit is belangrijk voor ons", geeft hij toe op de clubsite. "Het was de afgelopen tijd heel moeilijk, maar er zat een stijgende lijn in. De nieuwe spelers zijn op elkaar ingespeeld en nu moeten we doorpakken. We moeten de komende tijd meer winnen. Voor mij was het belangrijk om van waarde te laten zien, maar de winst is natuurlijk het allerbelangrijkst. Het zijn alleen nog maar finales nu."

"Eindelijk. Eindelijk een overwinning", vult Joeri de Kamps aan. "Iedereen heeft hier naar uitgekeken, iedereen wilde die zege, iedereen verlangde ernaar. Dit publiek verdient dit, dit publiek verdient geen Eerste Divisie." Tegen Cambuur bleek opnieuw hoe belangrijk de komst van Demy de Zeeuw voor NAC is. "Demy is belangrijk voor ons, hij brengt balans in het team, waardoor we meer kansen creëren. Ik moest uiteindelijk het veld verlaten met een blessure, maar ik heb nu een weekje vakantie door een schorsing", lacht De Kamps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen