Dortmund boekt weer zege: "Zitten op het goede pad"

21 februari 2015, 10:36

Het was een tijd lang kommer en kwel bij Borussia Dortmund, maar de club heeft de weg omhoog ingeslagen in de Bundesliga. Vrijdagavond werd er met 2-3 gewonnen van laagvlieger VfB Stuttgart. Het was voor de formatie van Jürgen Klopp alweer de derde zege op rij in de competitie, en dat stemt tot tevredenheid in de selectie van Dortmund.

Enkele weken geleden stond de ploeg nog laatste, inmiddels bezet het de tiende plaats van de competitie. "We hebben negen punten verzameld uit de laatste drie partijen", weet middenvelder Ilkay Gündogan. "Toch moeten we, ondanks de zege, kritisch blijven. We komen vaak op voorsprong, maar krijgen dan vaak toch vervelende tegengoals te verwerken. Dat gebeurde tegen Stuttgart ook uit een corner. Dat mag ons niet meer gebeuren."

Pierre Emerick Aubameyang was met een treffer belangrijk voor Dortmund. Hij spreekt van een verdiende zege. "We hebben hard moeten vechten, maar de overwinning is terecht", zegt hij op Bundesliga.com. "Het scorende gedeelte zit momenteel wel goed bij ons, maar we zullen de concentratie vast moeten houden. We zitten momenteel op het goede pad en moeten de goede lijn vasthouden."

Dinsdag speelt Dortmund de uitwedstrijd in de Champions League tegen Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen