Weggestuurde Lamprou: "Heb geen haat richting Ajax"

21 februari 2015, 13:10

Kostas Lamprou neemt het zondag met Willem II op tegen Ajax en dat is voor de keeper van de Tilburgers niet zomaar een ontmoeting. Het is voor de Griek een weerzien met zijn oude club, die hem op zijn dertiende naar Nederland haalde. Tot een doorbraak in Amsterdam kwam het niet, omdat hij te klein zou zijn. Lamprou is daar teleurgesteld over, maar koestert geen wrok richting de club.

"Ik heb geen haat richting Ajax, hooguit tegen mensen die toen beslissingen namen", zegt Lamprou in het Brabants Dagblad. Hij werd na de afwijzing opgepikt door Feyenoord, dat hem dit seizoen uitleent aan Willem II. In Tilburg heeft hij het naar zijn zin. "Het is wel een wat kleinere club dan Ajax en Feyenoord, maar wel met een heel mooi stadion en geweldige supporters", zegt hij.

"Ik had meerdere opties afgelopen seizoen. Na goede gesprekken met trainer Jurgen Streppel en keeperstrainer Raymond Vissers heb ik op gevoel voor Willem II gekozen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad." In de ArenA had Lamprou eerder dit seizoen een zware avond. Hij verloor met zijn ploeg in Amsterdam met 5-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen