Barça weet na elf zeges op rij weer wat verliezen is

21 februari 2015, 18:41

Er heeft zich een behoorlijke verrassing aangediend in de Primera División. Het sterrenensemble van FC Barcelona, waarvan de motor de laatste tijd op volle toeren draaide, ging in het eigen Camp Nou met 0-1 ten onder tegen Málaga CF. Zodoende is er na elf overwinningen op rij (in alle officiële duels) een einde gekomen aan de zegereeks van de Catalaanse topclub.

Het zal even wennen zijn voor de ploeg van coach Luis Enrique. De Catalanen bleven maar doordenderen en wonnen in hun uitstekende serie onder meer tot drie keer toe van Atlético Madrid. Dat de goede reeks in eigen huis tegen Malaga ten einde zou komen, dat had niemand verwacht. Juanmi produceerde al na acht minuten spelen de enige treffer van de wedstrijd.

De tegentreffer werd ingeleid door defensief geklungel. Daniel Alves speelde de bal met te weinig vaart terug op doelman Claudio Bravo, waardoor Juanmi kon profiteren. Hij omzeilde de Chileense goalie en tikte de 0-1 op de borden. Barça ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker, maar miste stootkracht. Het kon niet echt gevaarlijk woorden en dat leidde tot fluitconcerten in Camp Nou.

Het is dure averij voor Barça, omdat het nu een stapje terug moet doen in de titelstrijd. Het staat tweede met 56 punten, koploper Real Madrid heeft er 57 en kan er dit weekend zelfs nog 60 van maken. Dan moeten de Madrilenen komende zondag winnen van Elche CF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen