ADO na sensationeel slot voorbij gehavend PEC Zwolle

21 februari 2015, 20:31

PEC Zwolle zit overduidelijk in een mindere periode. De ploeg uit Overijssel moest ook zaterdagavond de nodige belangrijke mensen missen en had zaterdagavond grote moeite tegen ADO Den Haag. In de blessuretijd dacht het nog een 2-2 te bewerkstelligen, maar niemand minder dan Michiel Kramer zorgde in extremis voor de winnende 3-2. De Residentieclub is  aan een goede periode bezig en blijft voor de vierde keer op rij ongeslagen.

Het was aan het spel van PEC Zwolle goed te zien dat het team minder zelfvertrouwen heeft dan in het begin van de competitie. Dat kwam niet alleen vanwege het grote aantal wijzigingen in de ploeg, maar ook doordat de afgelopen twee wedstrijden verloren gingen. De Zwollenaren waren erg op hun hoede tegen ADO, maar zorgde er wel slim voor dat Michiel Kramer niet aanspeelbaar was. In de eerste helft ontsnapte de spits toch een keer aan de aandacht van de verdediging. Maikel van der Werff toonde aan waarom hij deze week door Vitesse is vastgelegd voor volgend seizoen, want met een geweldige sliding zette hij de doelpuntenmachine op het laatste moment van de bal.

Uiteindelijk was het goalgetter Michiel Kramer die wederom van onschatbare waarde was voor ADO Den Haag. PEC Zwolle wist in blessuretijd terug te komen van een 2-0 achterstand en dacht een punt mee naar huis te nemen. Op het moment dat de bus al gestart was, sloeg Kramer alsnog toe en haalde daarmee de drie punten binnen. Voor ADO is het de vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag, terwijl Zwolle nu al drie keer op rij heeft verloren. De thuisploeg weet het gat met de degradatiezone te vergroten. PEC Zwolle verliest langzaam plek drie uit zicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen