De Boer baalt: "Wij waren de ploeg die zege verdiende"

22 februari 2015, 17:52

In Tilburg liep Ajax vanmiddag averij op, door met 1-1 gelijk te spelen op visite bij Willem II. De Amsterdammers kwamen voor rust al op voorsprong, maar kregen na de pauze een tegentreffer te verwerken. Daarna hadden beide teams kansen op meer, maar volgens Frank de Boer was Ajax de enige ploeg die het verdiende om te winnen.

"Ik denk dat ik een redelijk tot goed Ajax heb gezien", zei De Boer volgens Ajax.nl op de persconferentie. "Op een gegeven moment wisten we waar we het konden halen tegen Willem II. We kregen grip en gaven niets weg. Dan sta je maar met 0-1 voor, terwijl je met drie doelpunten verschil de rust in had gemoeten. Dat had gekund als we het beter hadden uitgespeeld."

Na de pauze maakte Willem II gelijk via Ali Messaoud. Hij profiteerde van een fout van Nick Viergever. Daarna ging Ajax vol voor de zege, zo zegt De Boer. "Wij wilden geen genoegen nemen met één punt en schoven Van der Hoorn naar voren. Dan loop je natuurlijk het risico dat Willem II nog een kans krijgt. En die kwam er. Het was geen honderd procent maar een driehonderdprocent kans. Ik ben zeer teleurgesteld over het resultaat, want er had hier maar een ploeg moeten winnen en dat waren wij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen