Clasie foetert: "Zoals wij speelden, dat kan echt niet"

22 februari 2015, 22:11

Jordy Clasie is zeer negatief over het optreden van Feyenoord in de eerste helft tegen Excelsior. De aanvoerder van de Rotterdammers zag zijn ploeg zeer matig presteren en met een 0-2 ruststand de kleedkamer opzoeken. "Zoals wij de eerste helft spelen, dat kan echt niet", foetert de middenvelder.

"Het was misschien nog wel erger dan vorige week zaterdag", doelt de spelmaker op de 2-0 nederlaag tegen Heracles Almelo. "Het is kinderachtig hoe wij de doelpunten weggeven."

Clasie zag zijn ploeg in de tweede helft orde op zaken stellen. "In de eerste vier minuten van de tweede helft hebben we volgens mij meer druk gezet dan in de hele eerste helft bij elkaar. Misschien zaten we nog wel met ons hoofd bij donderdag", verwijst hij de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma. "Dat mogen we onszelf kwalijk nemen."

"Je hoort vaak dat we pieken tegen de grotere clubs, maar de duels tegen de kleinere clubs zijn net zo belangrijk. Daarin hebben we de laatste tijd veel moeite gehad om te winnen", besluit voor de camera's van FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen