Koeman baalt: "We speelden veel beter dan Liverpool"

22 februari 2015, 23:59

Liverpool is niet de favoriete tegenstander van Ronald Koeman. De manager van Southampton ging vandaag (zondag) voor de tweede keer dit Premier League-seizoen onderuit. The Saints verloren tegen de verhouding in met 0-2, tot teleurstelling van Koeman.

Hij zag dat zijn team de bovenliggende partij was. "Ik ben erg teleurgesteld door het resultaat, niet door ons optreden. Maar soms heb je een beetje geluk nodig, daar ontbreekt het ons de laatste wedstrijden aan", zegt de coach tegen de BBC. Southampton kreeg legio kansen, maar wist niet één te benutten. "We weten dat het in voetbal draait om het maken van doelpunten, maar we speelden veel beter dan Liverpool. We hadden meer balbezit en creëerden meer kansen."

In het competitieduel was een hoofdrol weggelegd voor scheidsrechter Kevin Friend. Hij gaf geen strafschop toen basisdebutant Filip Djuricic werd neergelegd. "Laat ik de beslissingen van de scheidsrechter maar ongelukkig noemen", blijft Koeman netjes. "Bij de tweede situatie had Djuricic overduidelijk een penalty moeten krijgen. De vierde official had kunnen helpen, een videoscheidsrechter kan uitkomst bieden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen