Vitesse wint voor vijfde keer op rij: "Geluk dwing je af"

23 februari 2015, 08:05

Maandenlang pakte Vitesse, ondanks prima spel, weinig punten in de Eredivisie. Inmiddels is het tij gekeerd, want de Arnhemmers zijn bezig aan een uitstekende serie. Op bezoek bij FC Twente boekte de ploeg van coach Peter Bosz alweer de vijfde opeenvolgende overwinning in de competitie, door een goal in blessuretijd werd het 1-2.

Verdediger Jan-Arie van der Heijden geeft bij Omroep Gelderland toe dat de zege fortuinlijk was. "Soms heb je ook geluk en misschien dwing je dat ook af", glimlacht hij. De oud-speler van Ajax noemt de driepunter een 'heerlijke overwinning'. "Het veld was belabberd. Ook daarom was het voetbal niet goed. Na rust pakte Room nog een paar goede ballen voor ons. Wij gaven niet veel weg vond ik."

Ook doelman Eloy Room koestert het resultaat in Enschede. "Uiteindelijk gaat het om drie punten. Dit zegt dat we sterk zijn en het nu wel 90 minuten kunnen volhouden. Dan zie je waar we toe in staat zijn."

Hij erkent dat Vitesse niet zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. "Het was nu minder, we hadden het lastig. Ons spel was meer opportunistisch met lange ballen, maar dat maakt niet zo veel uit als we kunnen winnen. Het begon met een lange bal van mij, die bal stuitert en valt via via voor Vako. Je hoopt dat ie nog goed valt en we kregen ook al een kans van Djurdjevic. Nee, ik denk dat niemand er nog op had gerekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen