Man City klaar voor Barça: "Respect voor ze, geen angst"

23 februari 2015, 14:42

Het is dé kraker uit de achtste finale van de Champions League: het duel tussen Manchester City en FC Barcelona. Beide clubs staan dinsdagavond voor de eerste keer tegenover elkaar, in Engeland. Manchester City is er klaar voor, kondigt spelmaker Samir Nasri daags voor het duel strijdlustig aan.

Nasri is ervan overtuigd dat Manchester City meer kans maakt dan een jaar geleden, toen beide teams elkaar eveneens troffen in de achtste finale van de Champions League. Barça won toen twee keer, met 2-0 en 2-1, van de huidige kampioen van de Premier League. "Vorig jaar waren we er nog niet klaar voor, dat is nu compleet anders", denkt Nasri. "We hebben respect voor FC Barcelona, maar geen angst."

Manchester City snakt naar een succes in de Champions League, want tot dusver heeft het geen potten kunnen breken in het miljoenenbal. "Nationaal hebben we de afgelopen jaren veel succes geboekt", weet Nasri. "Nu is het aan ons om ook in de Champions League een stukje clubgeschiedenis te schrijven."

Positief voor City is dat James Milner volledig fit is, coach Manuel Pellegrini liet weten dat de middenvelder kan spelen. De Chileen kijkt uit naar de wedstrijd tegen de Catalanen. "In de komende negentig minuten moeten we bewijzen dat we in topvorm zijn. Onze belangrijke spelers moeten goed spelen, dat is cruciaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen