Peterson: "Kali had het moeilijk, dus steunde ik hem"

Ger
25 februari 2015, 09:56

Kristoffer Peterson weerspreekt dat hij Anouar Kali puur op last van zijn club FC Utrecht heeft vergeven. De aanvaller kreeg het eind januari op de training aan de stok met de inmiddels vertrokken middenvelder. Daarbij sloeg Kali de Zweed een gebroken kaak.

"Ik had misschien alle reden om boos te zijn op Anouar, maar zo zit ik niet in elkaar. Iedereen is gelijk, iedereen maakt fouten. Het gaat erom hoe je er vervolgens mee omgaat", zegt Peterson in het Algemeen Dagblad. "De kaakbreuk heeft er iets extreem groots van gemaakt. Vroeger op het schoolplein, als iemand een van mijn vrienden of mij iets aandeed, reageerde ik hetzelfde. Anouar had het moeilijk, iedereen viel over hem heen. Dus steunde ik hem. Zo word ik naar mijn maatstaven een beter mens."

Peterson, die inmiddels zijn rentree in zicht heeft, verbleef na zijn kaakbreuk een tijdje in zijn vaderland omdat hij het niet aankon om in Utrecht te blijven. "Ik ben een enorme liefhebber. Voor mij zou het vreselijk geweest zijn om hier de afgelopen weken rond te lopen. De jongens zien trainen, wedstrijden zien waar ik niet bij ben: ik zou er heel depressief van zijn geraakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen