Vlug kiest na tien jaar betaald voetbal voor topklasse

26 februari 2015, 08:57

Na tien jaar betaald voetbal te hebben gespeeld gaat Jeffrey Vlug zijn geluk beproeven in de topklasse. De 28-jarige aanvaller, die onlangs zijn contract bij Fortuna Sittard liet ontbinden, gaat vanaf volgend seizoen in het geel-zwarte tenue van Rijnsburgse Boys spelen. De huidige nummer vier van de zaterdagtopklasse heeft dat via de officiële clubwebsite aangekondigd.

Vlug doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelde vervolgens achtereenvolgens voor Sparta, RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles, weer RBC, FC Eindhoven, FC Den Bosch en Fortuna Sittard. "Toen ik 2 jaar geleden weg ging bij Den Bosch, heb ik al contact gehad met Rijnsburgse Boys. Ik wilde toen nog in het betaalde voetbal blijven en ben naar Fortuna gegaan. Nu ik mijn contract met Fortuna onlangs heb ontbonden, meldde Rijnsburgse Boys zich weer bij mij."

De oud-prof wil het voetbal combineren met een baan als commercieel accountmanager. "Ik ben nu op een leeftijd dat ik kies voor een maatschappelijke carrière, die ik graag wil combineren met amateurvoetbal in de Topklasse. Ik heb ook nog wel met wat andere clubs contact gehad, maar het contact met Rijnsburg was er al, voelde nog steeds goed en ik heb snel de knoop doorgehakt. Ik ken de Topklasse vrij goed en ga geregeld naar wedstrijden kijken. Veel jongens van mijn leeftijd, ook oud-profs, maken de overstap naar de Topklasse. Het niveau is hoog!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen