Dost, De Guzman en Vormer bereiken achtste finales

Ger
26 februari 2015, 23:14

Het in de Bundesliga prima presterende VfL Wolfsburg gaat door naar de achtste finales van de Europa League. De uitwedstrijd tegen Sporting Lissabon werd op een 0-0 gelijkspel afgesloten. Dat was na de eerdere thuiszege ruim voldoende.

Wolfsburg had vorige week in eigen stadion met 2-0 gewonnen. Bas Dost had toen beide treffers voor zijn rekening genomen. In Lissabon vielen er geen doelpunten, waardoor Wolfsburg door is naar de laatste zestien. Daarmee zag Dost wel een einde komen aan een reeks van vier opeenvolgende duels waarin hij telkens het net had gevonden.

Jonathan De Guzman is met Napoli ook verder in de Europa League. De middenvelder maakte in de thuiswedstrijd tegen Trabzonspor het enige doelpunt. De uitwedstrijd was al met 4-0 gewonnen. Behalve De Guzman startte ook voormalig PSV-aanvaller Dries Mertens bij Napoli in de return.

Club Brugge boekte een 3-0 zege op Aalborg BK. Ruud Vormer stond in de basis bij de Belgen. Stefano Denswil was niet speelgerechtigd. Club Brugge had een week eerder eveneens gewonnen (3-1). Ibrahim Afellay bleef met Olympiakos op een 2-2 gelijkspel steken tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Dat was niet voldoende na de eerdere 2-0 nederlaag.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen