Luijckx vervolgt carrière bij Hongaarse lijstaanvoerder

27 februari 2015, 12:10

Kees Luijckx zal dit seizoen definitief niet meer in het shirt van NAC Breda te bewonderen zijn. Er lag eerst een amateurcontract voor hem klaar in het Rat Verlegh Stadion, maar de centrale verdediger heeft besloten om zijn carrière te vervolgen in Hongarije. Hij gaat aan de slag bij Videoton FC, waar hij zijn krabbel heeft gezet onder een verbintenis voor 2,5 jaar.

NAC dacht met de 29-jarige Luijckx de nodige ervaring aan boord te kunnen halen, maar deze vlieger ging mede door de financiële situatie niet op voor Bredanaars. De oud-speler van AZ Alkmaar, Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda, Roda JC en het Griekse Niki Volos verkast dus naar Hongarije. Zijn nieuwe club Videoton gaat momenteel aan kop in de nationale competitie.

"Ik ben zeer blij met mijn overstap naar Videoton", reageert Luijckx op zijn nieuwe uitdaging. "Ik heb de keuze gemaakt om deze stap te zetten, omdat ik wil gaan voor het kampioenschap. Het is mooi om voor een club te spelen die veel wedstrijden wint. Ik vond het bovendien te prijzen dat het management van de club naar Engeland reisde om mij te overtuigen", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen