Messaoud met Willem II naar Alkmaar: "Voelt als thuiskomen"

28 februari 2015, 13:39

Ali Messaoud keert dit weekend terug in het stadion van de club waarvoor hij jarenlang speelde. De aanvallende middenvelder reist met Willem II af naar Alkmaar, voor de ontmoeting met AZ. De spelmaker doorliep de jeugdopleiding van AZ, maar wist niet door te breken in de hoofdmacht. "Het is altijd mijn droom geweest om in een vol AFAS Stadion te spelen."

De middenvelder wil op het veld van zijn oude club laten zien wat hij in huis heeft. "Ik heb er heel veel zin in", zegt hij op de site van AZ. "Ik heb lang bij AZ gespeeld en het voelt toch als een soort van thuiskomen. Ik kijk er naar uit om een mooie wedstrijd te spelen in Alkmaar. Een uitslag? Dan denk ik dat wij met 1-2 gaan winnen", zegt hij ambitieus.

Met Willem II is hij bezig aan een prima seizoen. De ploeg heeft al 31 punten en is ver weg van de onderste clubs. "Onze doelstelling was handhaving in de Eredivisie, maar we doen het hartstikke goed. We spelen mooi voetbal en de resultaten zijn ook goed. We willen graag naar boven kijken en dat doen we ook, maar we moeten ook niet vergeten dat we nog maar net zijn gepromoveerd. We zijn in ieder geval heel blij met de progressie die we dit seizoen hebben geboekt. Als we dat kunnen vasthouden, denk ik zeker dat Willem II dit seizoen eindigt rond de plek waar we nu staan, dus negende."

Messaoud weet wel wat de kracht is van de Tilburgers. "Veel jongens in onze selectie spelen al een tijd samen en de trainer zit hier ook al een lange tijd. Er is in Tilburg jarenlang gewerkt aan datgene wat wij nu presteren", vertelt hij. "Wij hebben een bepaald idee van het spel dat we willen spelen en dat willen we zo goed mogelijk uitvoeren. Daar trainen we ook heel hard op. Het resultaat is natuurlijk het belangrijkste, maar dat willen we wel met goed voetbal bereiken. Dat bij elkaar is dit seizoen onze kracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen